Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ
Προκειμένου να εγγραφείτε ως νέος χρήστης, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:
Παρακαλούμε συμπληρώστε το username χρησιμοποιώντας μόνο
λατινικούς χαρακτήρες ή και αριθμούς.
Το ελάχιστο μήκος του κωδικού είναι 8 χαρακτήρες και πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 1 νούμερο, 1 κεφαλαίο και 1 πεζό χαρακτήρα.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
ΠΛΗΡΩΜΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ
Visa MasterCard Diners Amex Discover Maestro
Πληρώνοντας μέσω κάρτας σας δίνεται η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης: δείτε πως

PAYPAL
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
Το tipoukeitos.gr παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

Mπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τη παραγγελία σας στονλογαριασμό της εταιρίας μας. Μετά την κατάθεσή σας παρακαλείστε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης/πληρωμής με φαξ στο 2112261272 ή με e-mail στο info@tipoukeitos.gr, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην ενεργοποίηση των κωδικών σας. Μόλις η συναλλαγή πραγματοποιηθεί, θα μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του «Τιπούκειτου».
Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 67 5214 0440 373
IBAN: GR12 0171 7520 0067 5214 0440 373
Δικαιούχος: ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΙΚΕ
Μερικό σύνολο
0€
Φ.Π.Α 24%
0€
Σύνολο
0€
* Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης
Πρέπει να έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ», ΗΤΟΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΙΚΕ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ Ή/ ΚΑΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΥ.

ΧΡΗΣΤΗΣ: ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Ή/ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ/ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΘΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

ΕΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΟΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ Ή/ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

LOYALTY CARD: ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ. ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «READ ONLY»: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ.

1. Ο ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΙΚΕ (ΕΦ’ ΕΞΗΣ: «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕ ΕΜΜΙΣΘΗ ΣΧΕΣΗ (ΕΦ’ ΕΞΗΣ: «ΧΡΗΣΤΗΣ») ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ.

2. Α. Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΓΙΑ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

Β. ΣΥΝΑΦΩΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ 365 ΗΜΕΡΕΣ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ.

3. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΚΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ.

4. Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ή ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Β. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ.

Γ. ΕΠΙ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΗΛΩΘΕΙΣ ΩΣ ΧΡΗΣΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Δ. ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΤΗ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ Ή ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

5. A. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4, ΠΑΡ. 10 του Ν. 2251/94, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ).

Β. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

6. Α. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (365 ΗΜΕΡΩΝ), Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ.

Β. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 365Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Γ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «READ ONLY». ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ.

7. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «READ ONLY».

8. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «READ ONLY» ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ (ΗΤΟΙ 730 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΛΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΒΛΗΘΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

9. Α. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «READ ONLY» ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Β. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΤΟΣ (365 ΗΜΕΡΕΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «READ ONLY», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ, ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ) ΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

10. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ).

11. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Ή ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (Ή ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ Ή ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΒΛΑΒΕΡΟ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ, ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ, (ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ (SPAM), ΧΥΔΑΙΟ, ΑΣΕΜΝΟ, ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, Ή ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ, ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, Ή ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, Ή (ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ή ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ· ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΑΡΧΕΙΑ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ Ή/ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ή ΥΛΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ· ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΗΤΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ Ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

12. Α. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ, ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΙΔΙΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΥΤΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΚΠΤΩΣΗ Ή ΑΛΛΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΡΟΧΗ.

Β. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ (ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ) ΤΟΥ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ.

13. Α. Η ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ.

Β. ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ.

14. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, Ο ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ (ΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗΣ) ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΟΝΤΑΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ.

15. Α. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Α) Thawte Secure Site SSL certificate ΚΑΙ Β) TOKENS.

Β. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ SERVERS, ΦΥΣΙΚΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΗΡΑ (ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΛΠ).

Γ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ BACK-UP ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ BACK-UP ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΥ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΛΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ε. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΙΚΤΟ ΚΩΔΙΚΟ, ΗΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ ΚΛΠ) ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΜΙΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΔΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΙ.

16. Α. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΙΑ LOYALTY CARD, ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

Β. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ.

Γ. Η ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Δ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟΕΧΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

17. ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΥΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, Η ΔΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ.